Tevreden klanten van Ferry Noordermeer

Huis renoveren en netjes verbouwen

“Altijd ten volle tevredenheid”

“Wij hebben Ferry gevraagd onze buitenmuren van onze jaren 70 woning opnieuw te voegen. En door zijn werkwijze en professionaliteit hebben wij hem ook gevraagd om een overkapping te maken en vervolgens een uitbouw aan de keuken, wandje in op zolder, daken vervangen en Keralit aan de gevel plaatsen.

Altijd ten volle tevredenheid. Dus als wij een klus hebben dan bellen we Ferry. Wij raden hem zeker aan bij familie, vrienden en buren die verbouw plannen hebben!! En het is ook altijd gezellig om hem over de vloer te hebben!”

Jolanda Eeltink
Gevelrenovatie, overkapping en uitbouw

“Ervaren vakmanschap”

“Noodzakelijke gevelbekledingvervanging bracht me bij Ferry Noordermeer. Hij bood praktisch advies voor het vervangen door Keralit en het bekleden van boeiboorden met rockpanel. Het resultaat? Een aanzienlijke verbetering die bewondering oogst van vrienden en familie. Ferry is niet alleen hardwerkend, maar ook vriendelijk en behulpzaam. Altijd klaar met advies. Ik heb Ferry al aanbevolen aan vrienden en familie vanwege zijn vakmanschap en allround vaardigheden.”

Gerard en Marjo
Keralit gevelbekleding

“Meer ruimte en lichtinval”

“Ferry wilde even persoonlijk langskomen om de situatie zelf te beoordelen en te bepalen of onze eisen daadwerkelijk resulteerde in het gewenste resultaat.

Een korte tijd later begonnen de timmerwerken van de verbouwing door een aantal timmerlieden die merkbaar plezier in hun werk beleefde.

De dakkapel staat inmiddels al enige tijd en zorgt voor de gewenste ruimte en extra lichtinval in ons huis.”

Els en Freek de Bruijn
Dakkapel plaatsen Elst

“Het voelde vertrouwd

“Omdat Ferry direct vertrouwd overkwam lieten we hem nieuwe kozijnen en een dakraam plaatsten.

We zijn er heel erg blij mee en we raden Ferry zeker aan. Het was prettig om mee samen te werken, hij werkt heel netjes, is prettig in de omgang en hij komt alle afspraken na.”

Thijs van Bremen
Kozijnen en dakraam plaatsen Elst

“Echt goed!”

“De gehele planning en uitvoering was naar wens. Wanneer Ferry tijdens de uitvoering nog iets opviel, kwam hij meteen ook met een oplossing. En dit zonder dat we voor grote meerkosten kwamen te staan.

Conclusie: zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor een gevelrenovatie, welke binnen afzienbare tijd een mooi eindproduct heeft opgeleverd. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zou ik hem zeker weer inhuren. Echt goed!”

Anoniem
Gevelrenovatie Bemmel

“Ik beveel Ferry van harte aan”

“Ferry is duidelijk en vlot in de communicatie en komt gemaakte afspraken na. Hij werkt snel en netjes en heeft ons met gevels achtergelaten waar de buren jaloers op zijn.

De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Hij moest me er zelfs van overtuigen dat het er geen addertje onder het gras zat! 🙂 Maar voor dat addertje hoef je zeker niet bang te zijn; hij levert ‘gewoon’ eerlijk werk voor een eerlijke prijs.”

Johan Moerland
Gevelreiniging Nijmegen

“Enige tijd geleden stond Ferry Noordermeer bij mij aan de deur om mij te attenderen op de kwaliteit van het voegwerk van de gevel aan de regenzijde van het huis. Hierbij legde hij vakkundig de mogelijke gevolgen uit van het ontbreken van gedegen voegwerk.

Vanwege de verwachte hoge prijs van een dergelijke gevelrenovatie vroeg ik hem een vrijblijvende offerte uit te brengen. De prijs maakte mij sceptisch over de kwaliteit, maar ik besloot toch te vertrouwen op de vakkundige uitleg. Op een door mij gekozen datum hebben zij vervolgens in twee dagen de gehele gevel gerenoveerd.
Het eindresultaat alsmede de systematische aanpak hebben mij in positieve zin verrast.”

Frank
Gevelreiniging Arnhem