Gevelrenovatie

Herstel de uitstraling van uw woning met deskundige gevelrenovatie. Of het nu gaat om opnieuw voegen, impregneren of een grondige schoorsteenrenovatie, wij zorgen voor een vakkundige restauratie die de levensduur en het aanzien van uw woning aanzienlijk verbetert.”

Gevelrenovatie en schoorsteen renovatie renoveren huis

Duidelijke communicatie​

Transparantie is onze belofte. Continue communicatie zorgt ervoor dat uw gevelrenovatie centraal staat.

Netjes en opgeruimd

Bij onze gevelrenovatie garanderen we een georganiseerd en opgeruimd werkproces, zodat uw woning netjes blijft, zelfs tijdens onze klus.

Vaktechnisch perfect

We streven naar perfectie in gevelrenovatie door onze uitgebreide ervaring en toewijding aan vaktechnische uitmuntendheid.

Gevel- en schoorsteenrenovaties die we doen

Gevelrenovatie

Slecht voegwerk kan leiden tot waterschade en schimmel, maar een gevelrenovatie kan dit voorkomen en de waarde van uw woning verhogen.

Ons proces omvat het vakkundig verwijderen van oude voegen, reinigen van de gevel, en nieuw voegwerk aanbrengen, eventueel gevolgd door impregneren voor extra bescherming.

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie is cruciaal om de veiligheid en functionaliteit van uw haard te waarborgen.

Ferry kan verouderde of beschadigde schoorstenen repareren of volledig renoveren, en daarmee potentiële problemen zoals rookterugslag en brandgevaar voorkomen.

Zo geniet u zorgeloos van uw knusse haard.

Ferry Noordermeer

Ferry Noordermeer is een professioneel en innovatieve klusser met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Het bedrijf is ontstaan uit een continu streven naar perfectie voor een betaalbare prijs.

Een streven dat hij tijdens jarenlang werk in loondienst steeds vaker zag ontbreken bij sommige collega’s en aannemers.

“Ik beveel Ferry van harte aan”

“Ferry is duidelijk en vlot in de communicatie en komt gemaakte afspraken na. Hij werkt snel en netjes en heeft ons met gevels achtergelaten waar de buren jaloers op zijn.

De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Hij moest me er zelfs van overtuigen dat het er geen addertje onder het gras zat! 🙂 Maar voor dat addertje hoef je zeker niet bang te zijn; hij levert ‘gewoon’ eerlijk werk voor een eerlijke prijs.”

Johan Moerland
Gevelreiniging Nijmegen

“Echt goed!”

“De gehele planning en uitvoering was naar wens. Wanneer Ferry tijdens de uitvoering nog iets opviel, kwam hij meteen ook met een oplossing. En dit zonder dat we voor grote meerkosten kwamen te staan.

Conclusie: zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor een gevelrenovatie, welke binnen afzienbare tijd een mooi eindproduct heeft opgeleverd. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zou ik hem zeker weer inhuren. Echt goed!”

Anoniem
Gevelrenovatie Bemmel

We houden van duidelijke communicatie

Onze projecten verlopen altijd gestructureerd

Kennismaken

Ferry komt langs om de klus te bekijken, advies te geven en alles op te meten.

Timmerwerken

Inplannen

De startdatum is altijd in overleg waarnaar de werkzaamheden opstarten.

Opleveren

Bij het opleveren van het project zorgen we altijd dat alles perfect is verzorgd.

De Ferry Noordermeer garantie

Ladder voor renoveren plafond
Gevelrenovatie en schoorsteen renovatie renoveren huis

Gevelrenovatie

Oud, vies of slecht voegwerk is gemakkelijk te herkennen bij uw woning. Van belang is om hierbij te letten op scheuren of gaten in het voegwerk. Soms zijn de voegen zelfs helemaal uitgesloten door jarenlange blootstelling en regen en wind. Dat kan leiden tot ernstige (water)schade.Wij kunnen uw gevel er weer als nieuw uit laten zien én daarmee ook lekkages en schimmel voorkomen. Onze jarenlange ervaring in de gevelrenovatie leert dat dergelijk werk vaak wordt uitgesteld uit angst voor hoge kosten, maar dat is erg onverstandig. Hiermee neemt u het risico op schades, terwijl de praktijk leert dat onze klanten de kosten voor gevelrenovatie (veel) lager zijn dan zij hadden verwacht.

Met een relatief lage investering voorzien wij uw woning van nieuwe voegen en daarmee een geheel nieuw aanblik. Uw woning wordt dan niet alleen waterdicht, maar de frisse uitstraling zorgt ook direct voor een waarde stijging van de woning. Kijk bij de projecten voor enkele foto’s van voor en na de gevelrenovatie.

Ons advies luidt dan ook: laat je de oude en vuile voegen verwijderen en vervangen, zodat uw gevel er weer uit ziet als nieuw.

Bij gevelrenovatie doen wij meer dan alleen het uithakken en opnieuw voegen van uw gevel. Wij gaan als volgt te werk om uw gevel weer als nieuw te maken:

  1. Nadat wij een steiger hebben geplaatst zullen wij het oude voegwerk vakkundig verwijderen.
  2. Vervolgens zullen wij uw gevel grondig reinigen.
  3. Als de gevel schoon en droog is zullen wij de gevel voorzien van nieuw voegwerk in de door u gewenste kleur.
  4. Indien gewenst kan de gevel vervolgens worden geïmpregneerd waardoor de gevel van een water en vuilafstotende laag wordt voorzien.
  5. Tot slot ruimen wij alle rommel op en voeren we het afval af, zodat u alleen nog maar van het nieuwe aangezicht van uw gevel hoeft te genieten.

Het belang van gevelrenovatie wordt vaak onderschat. Het niet tijdig uitvoeren van gevelrenovatie kan echter leiden tot schade (doorslag van vocht) en verminderd het aangezicht (en daarmee de waarde) van uw woning. Gevelrenovatie hoeft ook niet duur te zijn. Zeker niet als u dit onderhoud tijdig laat uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en kunnen u helpen uw huis te beschermen tegen schades en de gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Wij zijn dé gevelrenovatiespecialist en leveren voor iedere klant maatwerk. Wij komen daarom altijd langs om de situatie ter plekke te beoordelen en met u te bespreken. Aan de hand van deze informatie maken wij een offerte voor u.

Bij de gevelrenovatie zullen wij eerst de oude voeg vakkundig verwijderen. Vervolgens maken wij de gevel grondig schoon. Voor een optimale bescherming kan worden afgesproken om de gevel te impregneren. Dit verlengt de levensduur van uw gerenoveerde gevel en beperkt bovendien het onderhoud. Tot slot leggen wij prachtige nieuwe voegen aan en is uw gevel weer als nieuw (of misschien zelfs mooier).
Wij gaan echter niet weg voordat wij hebben opgeruimd en geveegd. Zodoende verzekeren wij u dat u na ons vertrek optimaal van uw gevel kunt genieten.

Let wel: dit gaat alleen over voegwerk, en niet over scheuren e.d. in de gevel