Over Ferry Noordermeer

Ferry Noordermeer, een allround klusser, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met toewijding realiseren we uw droomprojecten – van gevelrenovaties tot aanbouw.

Je merkt direct dat het anders is

Netjes en opgeruimd

Wij waarborgen een georganiseerde en opgeruimde werkplek, zodat uw wooncomfort tijdens de klus behouden blijft.

Duidelijke communicatie

Transparantie is onze belofte. Continue communicatie zorgt ervoor dat uw wensen altijd centraal staan.

Vaktechnisch perfect

Streef naar perfectie met onze kwaliteitsgarantie en ervaring in vaktechnische projecten.

De Ferry Noordermeer garantie

Ladder voor renoveren plafond

Klusbedrijf voor Bemmel en omstreken

Ferry Noordermeer is een gerenommeerd klusbedrijf dat met trots een breed scala aan diensten levert in en rond Bemmel. Of u nu in Nijmegen, Arnhem, Elst of Huissen woont, ons team staat klaar om uw renovatie- of verbouwingsdromen te realiseren. Van Lent tot Gendt, Oosterhout tot Driel, en van Doornenburg tot Angeren, wij brengen vakmanschap en kwaliteit tot aan uw deur.

In al deze plaatsen is Ferry Noordermeer bekend om de aandacht voor detail en duurzame oplossingen.

Ferry Noordermeer is meer dan een klusbedrijf; wij zijn uw lokale partner in het verbeteren van uw woning, waar u ook bent in de regio Bemmel.

Ferry Noordermeer is een professioneel en innovatief klusbedrijf met een persoonlijke en betrokken aanpak. Het bedrijf is ontstaan uit een continu streven naar perfectie voor een betaalbare prijs aan de zijde van de oprichter. Een streven dat hij tijdens jarenlang werk in loondienst steeds vaker zag ontbreken bij sommige collega’s en aannemers.

Ferry Noordermeer staat voor kwaliteit en vakmanschap! Van het renoveren van uw buitengevel tot aan het realiseren van de gedroomde aanbouw geven wij u de garantie op een geweldig eindresultaat. Door de unieke samenwerking van diverse vakmensen met het zelfde streven naar perfectie is Ferry Noordermeer uitgegroeid tot een allround klusbedrijf.

Voor ons is het realiseren van die broodnodige gevelrenovatie, het plaatsen van een dakkapel of het (ver)bouwen van uw droomhuis niet alleen werk. Met werk waar wij trots op zijn willen wij met duurzaam vakwerk onze stempel drukken op het aanzicht van de hedendaagse samenleving.

Ferry Noordermeer is meer dan een klusbedrijf, het is dé specialist in het renoveren, verbouwen en uitbreiden van ieder huis!