Over ons

Ferry Noordermeer is een professioneel en innovatief klusbedrijf met een persoonlijke en betrokken aanpak. Het bedrijf is ontstaan uit een continu streven naar perfectie voor een betaalbare prijs aan de zijde van de oprichter. Een streven dat hij tijdens jarenlang werk in loondienst steeds vaker zag ontbreken bij sommige collega’s en aannemers.

Ferry Noordermeer staat voor kwaliteit en vakmanschap! Van het renoveren van uw buitengevel tot aan het realiseren van de gedroomde aanbouw geven wij u de garantie op een geweldig eindresultaat. Door de unieke samenwerking van diverse vakmensen met het zelfde streven naar perfectie is Ferry Noordermeer uitgegroeid tot een allround klusbedrijf.

Voor ons is het realiseren van die broodnodige gevelrenovatie, het plaatsen van een dakkapel of het (ver)bouwen van uw droomhuis niet alleen werk. Met werk waar wij trots op zijn willen wij met duurzaam vakwerk onze stempel drukken op het aanzicht van de hedendaagse samenleving.

Ferry Noordermeer is meer dan een klusbedrijf, het is dé specialist in het renoveren, verbouwen en uitbreiden van ieder huis!bus-foto