Timmerwerken & verbouwen

Creëer het huis van uw dromen met vakkundig timmerwerk en verbouwingen. Van een rustieke houten overkapping tot het plaatsen van een ruimtelijke dakkapel of het transformeren van uw zolder, wij brengen uw visie tot leven met precisie en vakmanschap.

Huis renoveren en netjes verbouwen

Duidelijke communicatie​

 In al onze timmer- en verbouwingsprojecten staat heldere communicatie voorop. We houden u continu op de hoogte zodat uw wensen centraal blijft staan.

Netjes en opgeruimd

Tijdens het uitvoeren van timmerwerken en verbouwingen waarborgen we een nette, georganiseerde werkplek. Zo blijft uw wooncomfort hoog, zelfs tijdens de verbouwing.

Vaktechnisch perfect

Onze timmerwerken en verbouwingen worden gekenmerkt door technische perfectie. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit zijn uw garantie voor excellente resultaten.

De timmerwerken en verbouwingen die we doen

Timmerwerken

 • Overkappingen bouwen
 • Boeiboorden vervangen
 • Keraliet plaatsen
 • Kozijnen plaatsen
 • Plafond maken
 • Plaatsen van vlonders en veranda’s

Verbouwingen

 • Zolder verbouwing
 • Extra kamers maken
 • Isoleren
 • Wanden plaatsen
 • Dakkapellen
 • Aanbouw maken

Renoveren

 • Vervangen van kozijnen, ramen en deuren
 • Opknappen van dakkapellen
 • Vernieuwen van houten vloeren
 • Hang- en sluitwerk
 • Nieuw dakbeschot
 • Geïsoleerde dakplaten en -pannen

Ferry Noordermeer

Ferry Noordermeer is een professioneel en innovatieve klusser met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Het bedrijf is ontstaan uit een continu streven naar perfectie voor een betaalbare prijs.

Een streven dat hij tijdens jarenlang werk in loondienst steeds vaker zag ontbreken bij sommige collega’s en aannemers.

“Meer ruimte en lichtinval”

“Ferry wilde even persoonlijk langskomen om de situatie zelf te beoordelen en te bepalen of onze eisen daadwerkelijk resulteerde in het gewenste resultaat.

Een korte tijd later begonnen de timmerwerken van de verbouwing door een aantal timmerlieden die merkbaar plezier in hun werk beleefde.

De dakkapel staat inmiddels al enige tijd en zorgt voor de gewenste ruimte en extra lichtinval in ons huis.”

Els en Freek de Bruijn
Dakkapel plaatsen Elst

“Het voelde vertrouwd

“Omdat Ferry direct vertrouwd overkwam lieten we hem nieuwe kozijnen en een dakraam plaatsten.

We zijn er heel erg blij mee en we raden Ferry zeker aan. Het was prettig om mee samen te werken, hij werkt heel netjes, is prettig in de omgang en hij komt alle afspraken na.”

Thijs van Bremen
Kozijnen en dakraam plaats Elst

We houden van duidelijke communicatie

Onze projecten verlopen altijd gestructureerd

Kennismaken

Ferry komt langs om de klus te bekijken, advies te geven en alles op te meten.

Timmerwerken

Inplannen

De startdatum is altijd in overleg waarnaar de werkzaamheden opstarten.

Opleveren

Bij het opleveren van het project zorgen we altijd dat alles perfect is verzorgd.

De Ferry Noordermeer garantie

Ladder voor renoveren plafond
Timmerwerken

Timmerwerken

Het begin van onze reis in de wereld van timmerwerk begon met eenvoudige projecten. Deze ervaring heeft ons in staat gesteld om een brede reeks diensten te bieden.

Buitenshuis kunt u ons aan het werk zien met gevelbetimmering, het creëren van elegante vlonders en het opbouwen van sfeervolle veranda’s.

Binnen zijn we bedreven in het plaatsen van gipsen scheidingswanden voor de perfecte kamerindeling, het vakkundig plaatsen van dakramen voor extra lichtinval en het creëren van mooie plafonds.

Onze expertise stopt niet bij het afhangen van ramen en deuren of het maken van handige knieschotten en schuifdeuren. Als u een timmerproject heeft dat hier niet wordt genoemd, laat het ons dan weten.

We zijn trots op ons vakmanschap en maatwerk, waardoor we voor elk project een oplossing kunnen bieden.

Verbouwingen

Onze ervaring en expertise strekken zich ook uit tot verbouwprojecten. Of u nu droomt van het uitbreiden van uw bovenverdieping met een lichte en ruime dakkapel, het transformeren van uw badkamer tot een persoonlijk wellness-oord of het verplaatsen van tussenmuren voor een meer functionele indeling van uw ruimte, we zijn er om uw visie tot leven te brengen.

Onze rol gaat verder dan enkel het bouwen: vanaf het eerste contactmoment werken we samen met u om de verbouwingsplannen te verfijnen die naadloos aansluiten op uw wensen. Dus wat uw verbouwingsdromen ook mogen zijn, met onze hulp worden ze werkelijkheid.

Huis renoveren en netjes verbouwen
Timmerwerken

Renoveren

Bent u op zoek naar een vakman voor het herstel, verbetering of gedeeltelijke vernieuwing van uw woning, bedrijfsgebouw of garage? Wij hebben uitgebreide ervaring in renovatie- en timmerwerkzaamheden en realiseren uw renovatieplannen.

Of u nu uw kozijnen, deurposten, dakgoten, houten vloeren of hang- en sluitwerk wilt vervangen of vernieuwen, of zelfs uw oude dakkapellen wilt opknappen, we hebben de expertise om dit te doen.

Van dakwerkzaamheden, zoals het vervangen van oud dakbeschot en pannen door nieuwe geïsoleerde dakplaten en dakpannen, tot het vernieuwen van rotte of kapotte houten vloeren – we bieden een breed scala aan.